Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Növény Kondicionálók

 

Kihozzuk növényéből a maximumot!

Magyar fejlesztésű, környezetbarát mikrobiológiai termékcsaláddal.

A HerbBacto-Vital egy új, magyar fejlesztésű mikrobiológiai talaj- és növénykondícionáló termékcsalád, amely teljesen vegyszermentes, és kizárólag természetes alkotókból áll. Példátlanul sokszínű, együttműködő baktériumokból és gombákból felépített életközösség, melyet még gyógy- és gyomnövények alkotói tesznek egyedülállóvá.

A HerbBacto-Vital minden intenzív növényi kultúrában megfelel a legújabb gazdasági kihívásoknak. Alkalmazzuk zöldség, gyümölcs, szőlő, gyep, gyógynövény, dísznövény, gabona termesztésben szabadföldön, és zárt rendszerben egyaránt. Sikeres talajon és hidrokultúrában is.

Könnyen kijuttatható, és gazdaságos.

Élelmezés- és munkaegészségügyi várakozási idő = 0 nap.

Engedélyszám: 04.2/2592-2/2018.oorganizmusokból áll.

 

Rendezés:

 A termékcsalád alapvetően két típusra bontható: az egyik, amely talajszinten fejti hatását. A talajba dolgozva nagymértékben képes a szerves anyagok lebontására, amely így a növények számára felvehetővé válik, ezenkívül újra életre kelti a talajt, komoly hatással van a humusz és talajszerkezet megfelelő képződésére. Meggátolja és megállítja az oxidációs folyamatokat és visszaállítja a talaj megfelelő pH értékét is. Mindemellett – szintén a baktériumoknak térnyerésének köszönhetően – csökkenti a talajban jelen lévő patogén baktériumok számát, továbbá csökkentheti és hatékonyabbá teheti a felhasznált műtrágyák vagy szerves trágyák mennyiségét. A másik típusú termék, amely a levél zónában alkalmazandó, további válogatott gyógynövényeket tartalmaz. A hozzáadott gyógynövény dózisnak, valamint a már komoly alapot szolgáltató baktérium és gomba alapnak köszönhetően extrém módon erősíti a növény immunrendszerét, növeli a termésmennyiséget és a termések minőségét, valamint repellens hatással is bír a kártevőkkel szemben. Nagymértékű antioxidáns tartalma pedig növeli a stressz-szűrő képességét a növénynek és távol tartja a patogén baktériumokat.