Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TCaP28  20 kg
12.100 Ft
Menny.:db

TCaP28 20 kg

12.100 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 3.776 Ft

Leírás

TCaP28 a természetes kálcium-foszfát

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy korábbi ígéretünkhöz híven a már jól ismert HerbBacto-Vital növény-és talajkondícionáló termékek mellett cégünkön keresztül elérhető a TCaP 28 ásványtrágya (trikálcium-foszfát) természetes kalcium-foszfát.

A termék egy új, hatékony, természetes eredetű, könnyen kijuttatható foszfor- és kálcium-tápanyag utánpótlást biztosít.  

A foszfor szerepe a gyökérképzés, majd a virágzás és termésképzés során jelentős a növények életében. A növény összes anyagcsere-folyamatához nélkülözhetetlen, és a szárazságtűrést is elősegíti. Javítja a termékenyülést, valamint az olajos növények termésképzése során kiemelt a szerepe. 

A kálcium a sejtfalak stabilitásáért felelős egyik legfontosabb mezoelem. Ez a gyakorlatban a kabakosok (uborka, tök) és a bogyósgyümölcsök (szamóca, málna) eltarthatóságának növelésében jelentkezik. Fontos még a káposztafélék baktériumos gyökérgolyvájának megelőzésében is, valamint szintén erősíti a sejtfalakat ezen növények esetében is.

HerbBacto-Vital „A” mikrobiológiai termékünk és az ásványtrágya együttes alkalmazásával a gazda három legyet üt egy csapásra:

 a foszfát mobilizáló baktériumok segítségével hozzájut egy nagy tisztaságú, vízoldható, a növény számára könnyen felvehető foszfor készlethez 100%-ban természetes úton

 az egészséges talajélethez nélkülözhetetlen jótékony mikrobák besegítenek a harmonikus növénytáplálásba, hatékonyabbá teszik a szerves és szervetlen trágyák hasznosulását, látványosan növelik a gyökértömeget, ezáltal csökken a hideg, a hőség, a szárazság okozta stressz hatás. A HerbBacto-Vital A jótékony baktériumai és gombái hosszú ideig fenntartják a talaj elvárt termőképességét, a régóta kötött ásványianyag tartalmat a növények számára felvehetővé alakítják. 

 növeli a talaj könnyen felvehető, vízoldékony kálcium készletét, gyorsan hasznosuló szerves kötésben.

AÖP: A HerbBacto-Vital termékek az Agro-ökológiai Programban engedélyezett kiemelt szerek között szerepelnek. Felhasználhatók az Agrárkönyezetgazdálkodási Programban részt vevő (AKG) területeken is. Talajra kijuttatva alkalmazható mikrobiológiai szerünk 2 pontot ér a területalapú támogatás igénylésekor! 

Felhasználás, tapasztalat: Kovács Béla kertészmérnök +36-20/934-5411

Megrendelhető:

- HerbBacto-Vital A 20 l-es kiszerelésben: bruttó 28.676 Ft + futár költség

- HerbBacto-Vital A 1000 l-es kiszerelésben: bruttó 1.248.512 Ft

- HerbBacto-Vital A 2000 l felett: egyedi árajánlat

- Granulátum 20 kg-os zsákos kiszerelésben: bruttó 550 Ft/kg + futár költség

- Granulátum 1000 kg-os kiszerelésben (big bag zsák): bruttó 324 Ft/kg + szállítás 20.000 Ft/tonna 

- Granulátum 20 tonna felett: egyedi árajánlat

Javasolt felhasználási mennyiség:

- HerbBacto-Vital A: 20 liter/hektár

- Trikálcium-foszfát: 180 kg/hektár

www.herbbactovital.hu

hbvmax@gmail.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.